Oproep aan alle huiseigenaren

Geachte mede-eigenaar van Het Brekkense Wiel en huiseigenaar,

 

Het Brekkense Wiel is ons algemeen goed waar we graag vertoeven in onze vrije tijd of er zelfs permanent wonen.

De bestemmingen van de woningen zijn divers en verschillend t.o.v. van elkaar.

Voor de één is het een tweede woning en voor de ander is het een vaste woonplek. Maar er zijn ook eigenaren die in het bezit zijn van één of meerdere woningen en deze verhuren voor recreatief gebruik of langdurig verhuur.

 

 

Waar ligt nu ons gemeenschappelijk belang?

 

Of u nu eigenaar bent en recreatief of permanent gebruikmaakt van de woning op het park, of dat u investeert in het verhuren van uw woning voor recreatief gebruik of langdurig verhuur aan derden, een netjes en verzorgd park zal zowel het woon- en verblijfplezier ten goede komen als ook de aantrekkelijkheid en waarde van ons park (en onze woningen) stabiliseren en/ of verhogen.

 

Het is dus voor ons allen van belang om ervoor te zorgen dat ons park netjes en verzorgd is en blijft. Maar eveneens erop toe te zien dat derden die gebruikmaken van een woning de regels van het huishoudelijk regelement naleven, ook (of eigenlijk met name) vakantiegangers die een huis op ons park recreatief bewonen.

 

Constateringen (bij herhaling):

 

  1. Gedumpt afval en afvalzakken bij de containers, i.p.v. in de containers.
  2. Lege flessen en kratten bij de containers.
  3. Afvalzakken (huishoudelijk afval) bij de groenafval container.
  4. Ongedierte en ratten in en rondom de containers en in tuinen.

Oproep aan alle huiseigenaren:

 

Draag bij aan het schoon en netjes houden van ons park.

Spreek elkaar aan op een respectvolle manier wanneer u overlast ondervindt van rommel en afval van een desbetreffende mede-eigenaar of van zijn huurder.

 

Eigenaren van woningen voor recreatief gebruik en verhuur aan derden; vergewis u ervan dat uw huurders op de hoogte zijn van het huishoudelijk reglement (HHR) en dat zij dit naleven tijdens hun verblijf in uw woning.

We constateren geregeld dat afval, van afvalzakken tot lege flessen, gewoon bij de containers worden neergezet en het vermoeden is dat met name vakantiegangers/tijdelijke huurders hieraan debet zijn.

 

Het bestuur VvE HBW doet op u allen een beroep, en hoopt dat we elkaar helpen en ondersteunen om ONS park netjes en verzorgd te houden.

Uw belang is ons aller belang en vice versa.

 

U wordt verzocht uw email adres door te geven aan info@hetbrekkensewiel.nl zodat u door de vereniging wordt geinformeerd.

Als u toestemming geeft voor digitaal mail verkeer betreft het specifiek nieuwsbrieven, uitnodigingen voor de ALV en andere formulieren/uitnodigingen die betrekking hebben op de VVE/ Het Brekkense Wiel.

 

 

Het bestuur VVE Het Brekkense Wiel


Terug
Apr 11, 2023