Afval

Door samenwerking met EVB is het verwerken van het afval verandert, dit mag niet meer bij de Brekken gebracht worden.(dit is nog niet aangepast in het HHR.)

 

 

Hieronder de nieuwe regels:

 

* U kunt uw afval kwijt in de containers op of nabij de hoofdweg. Iedereen krijgt een eigen sleutel. Het is de bedoeling dat hier normaal huisafval in gegooid wordt.

* Uw tuinafval kunt u kwijt in speciale containers die voor ong.7 maanden op de parkeerplaats komt te staan. April t/m september.

* het papier afval wordt vanaf 15 febr. elke maandag opgehaald, de containers staan bij fase 5 en 3 naast de afval containers.

* Er wordt 4 keer per jaar een afsluitbare grofvuilcontainer geplaatst op de parkeerplaats gedurende de voorjaarsvakantie (februari), meivakantie (eind april, begin mei), zomervakantie (augustus) en de herfstvakantie (oktober). Deze 30 kuub inhoudelijke container staat er dan 3 weken en indien snel vol wordt hij nog een keer geleegd. 

 * Glas afval kunt u wegbrengen bij alle supermarkten in Lemmer. 

 

 * U wordt verzocht uw e-mailadres door te geven aan info@hetbrekkensewiel.nl, zodat u door de vereniging wordt geïnformeerd. 

* Als u toestemming geeft voor digitaal mail verkeer betreft het specifiek nieuwsbrieven, uitnodigingen voor de ALV en andere formulieren/uitnodigingen die betrekking hebben op de VVE / Het Brekkense Wiel.

 

 


Terug
Apr 16, 2021